Понеділок,
23 жовтня 2017
Наші спільноти

У Житомирській області стартував сезон цукроваріння

Станом на 20 вересня, «Червонський цукровик» переробив 15,1 тис. тонн цукрової сировини, зробивши 1,4 тис. тонн цукру.

Переробку цукрових буряків підприємство
Переробку цукрових буряків підприємство «Сігнет-центр» почне з 22 вересня / фото zernoexport.com

В Житомирській області два цукрових заводи на поточному тижні почали прийом цукрових буряків на переробку для варіння цукру в поточному сезоні.

Як повідомили УНІАН у департаменті агрополітики Житомирської ОДА, цукровий буряк буду переробляти, як і в попередні роки, два підприємства - ВАТ «Червонський цукровик» (Андрушівський район) та ТОВ «Сігнет-центр» (Попільнянський район).

Житомирщина посіла друге місце в Україні за темпами сільгоспвиробництва

Станом на 20 вересня, «Червонський цукровик» переробив 15,1 тис. тонн цукрової сировини, зробивши 1,4 тис. тонн цукру. Переробку цукрових буряків підприємство «Сігнет-центр» почне з 22 вересня.

«У поточному році зазначені підприємства очікують переробити 450 тис. тонн цукрових буряків і виробити більше 60 тис. тонн цукру, що повністю забезпечить продовольчу безпеку області в даному продукті на 2017/2018 маркетинговий період», - повідомили УНІАН у департаменті аграрної політики Житомирської ОДА.

Теги: сезон цукроваріння, цукроваріння на Житомирщині

Читайте про найважливіші та найцікавіші події в УНІАН Telegram та Viber
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Читайте також
Новини партнерів
loading...

Чи подобається Вам новий сайт?
Залиште свою думку