Тренінг триватиме протягом дня / фото oda.zt.gov.ua

У Житомирі проходить тренінг, у якому бере участь експерт Німецько-українського агрополітичного діалогу Уве Шьоне.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, тренінг проходить сьогодні, 9 жовтня, в офісі Житомирського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування»  під назвою: «Кооператив – основа добробуту сільських громад».

Відео дня

Про розвиток села учасникам тренінгу розповів, зокрема, директор центру Василь Невмержицький. «Сільські території розвиваються за рахунок малого підприємництва. Наша область – аграрна. Тому розвиток фермерських господарств, створення сільськогосподарських кооперативів - це важлива складова цього. Саме тому ми вирішили провести цей тренінг, щоб ви вийшли сьогодні звідси із новими, знаннями та знали, як розвинути село», – сказав він,звертаючись до учасників заходу.

Читайте такожГройсман обіцяє 20 мільярдів на підтримку аграрного сектора

Тренінг триватиме протягом дня. Під час навчання учасники дізнаються, як створюється кооператив, як розвивати села за рахунок фермерських господарств, а також говоритимуть про інші можливості, які можна реалізувати на сільській території.

Довідка УНІАН. З січня 2006 року Проект «Німецько-український аграрний діалог (APD)» підтримує Україну у справі реформування аграрного законодавства та аграрної політики з урахуванням міжнародного досвіду Німеччини та інших країн, а також міжнародних організацій (ЄС, СОТ), відповідно до принципів ринкової економіки та структурної політики.