Наглядова рада ВАТ «Цукровий союз «Укррос» 19 жовтня 2010 р. ухвалила рішення про призначення на посаду голови Ради директорів компанії Володимира ГРИГОРЕВСЬКОГО, який раніше займав посаду в.о. голови Ради директорів і виконавчого директора. Про це УНІАН повідомили у прес-службі компанії.

Повідомляється, що Наглядовою радою розглянута заява директора з виробництва агарової продукції Віктора ФЕДОРЕНКО і ухвалено рішення про припинення його роботи. Крім того, у зв`язку із зміною у складі Ради директорів Наглядовою радою компанії затверджена нова функціональна структура Ради директорів. На посаду директора з виробництва і реалізації аграрної продукції призначений Андрій ДАВИДОВ, що раніше займав посаду комерційного директора. На посаду технічного директора (директора з виробництва цукру) переобраний Павло КВЯТКОВСЬКИЙ.

Довідка УНІАН. ВАТ «Цукровий союз «Укррос» створено в 2007 році. До складу компанії входять 7 цукрових заводів і 22 сільськогосподарських підприємства. В управлінні компанії знаходиться близько 100 тис. га землі.

Відео дня