16-17 вересня у місті Зміїв Харківської області пройде 10-й Великий Слобожанський ярмарок.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації, у ярмарку візьмуть участь представники усіх районів і міст Харківської області і сусідніх областей України, делегації з країн ближнього і далекого зарубіжжя. Всього у роботі ярмарку візьмуть участь близько 200 суб`єктів господарювання і майстрів народної творчості, більш як 25 творчих колективів районів і міст області.

Кожний район і місто представить на Великому Слобожанському ярмарку виробників продовольчої продукції і товарів народного споживання, сільгоспвиробників, підприємців, а також декоративно-художню експозицію, виконану з урахуванням традицій, історії, колориту району або міста. Окремими експозиціями ярмарку будуть містечко народної творчості, містечко обласної спілки споживчої кооперації, гостьова експозиція.

Відео дня

Ціни на продукти харчування на ярмарку будуть на 10-15% нижчими за середні ціни на ринках області.

Великий Слобожанський ярмарок розміститься в центрі Змієва на вулицях Гагаріна, Донецькій, площі Радянській.

16 вересня для відвідувачів ярмарку між станцією метро «Проспект Гагаріна» в Харкові і Слобожанським ярмарком (м. Зміїв) курсуватимуть спеціальні автобуси, позначені табличками «Слобожанський ярмарок».