Варшава. Акціонери української агропромислової компанії Industrial Milk Company (IMC) на зборах на початку червня вирішили спрямувати весь торішній чистий прибуток у розмірі близько 17,3 млн. доларів на операційну діяльність компанії і її подальший розвиток, не виплачуваючи дивідендів власникам паперів.

Про це сказано у повідомленні IMС на Варшавській фондовій біржі, яке має у своєму розпорядженні УНІАН.

Компанія повідомила про затвердження всіх звітів за попередній рік, продовження повноважень її керівництва наступного року, а також про підтвердження прийнятого раніше рішення про заміну виконавчого директора Пітера Лі Олексієм Ліссітсею.

Відео дня

Компанія також повідомила про затвердження її аудитором зареєстрованої у Люксембурзі фірми Interaudit.

Як повідомляв УНІАН, Industrial Milk Company, яка дебютувала на Варшавському фондовому ринку минулого року, в першому кварталі поточного року скоротила чистий прибуток на 9%, до 94 тис. доларів після його збільшення минулого року на 17%, до 17,3 млн. доларів.

Довідка УНІАН. Компанія Industrial Milk Company заснована у 2007 році. На початок поточного року орендувала близько 60 тис. га землі у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях, а також володіла сховищами потужністю 172 тис. тонн.

За даними на початок червня п.р., 68,2% акцій IMC належало Agrovalley Limited, 5,1% - польській Amplico PTE, решта - free float.