Мінськ. ВАТ «Беллакт» заявляє, що офіційного документа про припинення ввезення продукції підприємства до України не надходило.

Як передає власний кореспондент УНІАН у Республіці Білорусь, про це заявив сьогодні заступник генерального директора з комерційних питань ВАТ «Беллакт» Олександр Міхеєнко.

«Офіційного документа про припинення ввезення продукції волковиського ВАТ «Беллакт» до України в нашу компанію не надходило», - наголосив О. Міхеєнко.

Відео дня

Він зазначив, що на «Беллакті» виробляється «якісна і безпечна продукція, яка відповідає технічним нормативно-правовим актам (ТНПА), Єдиним санітарно-епідеміологічним і гігієнічним вимогам до товарів, які підлягають санітарно-епідеміологічному нагляду (контролю)».

Як повідомляв УНІАН, розпорядженням Головного державного інспектора ветеринарної медицини України призупинено ввезення до країни всіх продуктів тваринного походження виробництва ВАТ «Беллакт».

За наслідками досліджень, проведених Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи, виявлено, що суха молочна суміш для дитячого харчування «Беллакт Біфідо 2» не відповідає мікробіологічним показникам, оскільки містить цвіль.