Державна інспекція сільського господарства України призупинила планові та позапланові перевірки сільгоспвиробників до повного відновлення роботи органів влади, йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

До того ж з 24 лютого Держсільгоспінспекція зобов'язала всіх суб'єктів, що входять до сфери її управління, взяти під особистий контроль за видачу документів дозвільного характеру.

Відео дня

Читайте такожВ Україні сертифікацію зерна можуть замінити декларуванням

Крім того, у відомстві доручили організувати безперебійну роботу державних інспекторів щодо своєчасної видачі сертифікатів якості зерна та продуктів його переробки, сертифікатів якості насіння, сертифікатів зернових складів.

Як повідомляв УНІАН, у результаті тривалих акцій протесту українців, під час яких десятки людей загинули, а сотні - поранено, президент Віктор Янукович і низку міністрів відправлено у відставку. На сьогодні у Верховній Раді тривають консультації щодо кандидатур на посади прем'єр-міністра і міністрів. Раніше ВР звільнила із займаних посад міністрів внутрішніх справ, міністра охорони здоров'я, міністра освіти і науки, міністра культури і міністра соціальної політики.