Россия забраковала 40 тонн украинской говядины / Фото УНИАН

Управління Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії (Россільгоспнагляд) по Москві, Московській і Тульській областям 14 липня призупинило оформлення двох партій замороженої яловичини з України загальною вагою 40 тонн у зв'язку з порушенням ветеринарних вимог Російської Федерації, говориться в повідомленні відомства.

Зокрема, при огляді партій м'яса виробництва українських компаній «Свіженька» і «Конотопм’ясо», Россільгоспнагляд виявив порушення правил зберігання і транспортування замороженої яловичини.

На даний момент ця продукція поміщена на ізольоване зберігання, проведено відбір проб для проведення лабораторних досліджень на показники безпеки.

Відео дня

Читайте такожРосія може заборонити ввіз продовольства в ручній поклажі з України

Як повідомляв УНІАН, разом з агресією проросійськи налаштованих терористів у східних областях України, Россільгоспнагляд і Росспоживнагляд з початку року посилили тиск на українських постачальників продуктів харчування. 

На сьогоднішній день в РФ заборонено ввезення української свинини і продуктів з неї, істотно обмежено постачальників молочної продукції, кондитерських виробів, обмежено постачання картоплі.

Читайте такожУ Росії віднесли продукти з України до "ризикових поставок"