Мінімальну ціну платять покупці від 50 тисяч кубів газу на місяць / фото УНІАН

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" з 1 лютого знижує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 3,3% порівняно з січнем – до 10,46 тисячі гривень з 10,822 тисячі гривень за тисячу кубів, говориться в повідомленні компанії.

Читайте такожВ "Укртрансгазі" розповіли, скільки газу залишилося в сховищах

Максимальні ціни для промспоживачів з 1 лютого будуть знижені на 3,2% - до 11,459 тисячі гривень з 11,833 тисячі гривень за тисячу кубометрів газу.

Відео дня

Як зазначили в компанії, цінові пропозиції "Нафтогазу" диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Якщо покупець не має заборгованості перед "Нафтогазом" або буде купувати не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується більш висока ціна.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

Як повідомляв УНІАН, Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" з 1 січня знизила ціни на природний газ для промислових споживачів на 3% порівняно з груднем.

Довідка УНІАН. НАК "Нафтогаз України" – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.