Ілюстрація REUTERS

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» уклала два договори на розробку і друкування настінних календарів на загальну суму 1,2 млн грн.

Читайте такожГаз для українців на 20% дешевший за його ринкову ціну - "Нафтогаз"

Про це йдеться в повідомленні компанії в системі електронних закупівель Prozorro.

Відео дня

Договір на розробку контенту і додрукарської підготовки корпоративного календаря було укладено 4 грудня з київською компанією «Веселка». Відомості про технічне завдання в договорі відсутні.

Договір на друкуваня був укладений 13 грудня з компанією «Перша Друкарня».

Згідно з технічним завданням, компанія мала надрукувати 400 англомовних іміджевих настінних календарів розміром 350х594 мм на 14 аркушів. Вартість друку 400 англомовних календарів - 109 тис. грн.

Так само компанія мала надрукувати 1500 україномовних календарів загальною вартістю 237 тис. грн; 1500 квартальних календарів по 12 аркушів загальною вартістю 120 тис. грн; 1000 настільних календарів на 57,9 тис. грн; 500 друкованих паперових пакетів на 28,5 тис. грн.

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.