Ілюстрація REUTERS

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 березня знижує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 15% порівняно з лютим - до 8,886 тис. грн з 10,46 тис. грн за тисячу кубометрів, йдеться у повідомленні компанії.

Читайте такожУкраїнці тепер зможуть перевірити постачальника газу онлайн

Максимальні ціни для промислових споживачів з 1 березня будуть знижені на 14,5% - до 9,792 тис. грн з 11,459 тис. грн за тисячу кубометрів газу.

Відео дня

Як зазначили у компанії, цінові пропозиції «Нафтогазу» диференційовані залежно від обсягів закупівлі та умов оплати.

Якщо покупець не має заборгованості перед «Нафтогазом» або купуватиме не менш як 50 тисяч кубометрів газу на місяць, для нього встановлюється мінімальна ціна. У решті випадків застосовується вища ціна.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

Як повідомляв УНІАН, Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 лютого знизила ціни на природний газ для промислових споживачів на 3,3% порівняно із січнем.

19 жовтня 2018 року Кабінет міністрів підвищив ціну на газ для населення на 23,5% з 1 листопада 2018 року - до 8550 грн за тисячу кубометрів.

Довідка УНІАН. НАК «Нафтогаз України» - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобуванням нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.