Найбільший державний енергохолдинг «Нафтогаз України», дефіцит бюджету якого в 2014 році склав 110 млрд грн, має намір орендувати 33 автомобіля, включаючи 3 авто представницького класу, на період жовтень-грудень 2015 року за 4,9 млн грн для перевезень пасажирів поза розкладом, говориться в повідомленні компанії.

Відповідно до тендерної документації, компанія має намір орендувати мікроавтобуси: «Фольксваген Мультівен» або еквівалент (3 шт.), «Фольксваген Каравелла» або еквівалент (1 шт.), автомобілі представницького класу (3 шт.), позашляховики (2 шт.), автомобілі середнього класу (24 шт.).

Читайте також"Нафтогаз" до кінця року буде купувати валюту на міжбанку, а не з резервів НБУ Термін надання послуг – жовтень-грудень 2015 року (3 місяці).

Відео дня

Також в компанії відзначають, що в вартість закупівлі послуг входять всі витрати на обслуговування автомобілів, включаючи орендну плату, зарплату водіїв, пально-мастильні матеріали, поточні ремонти та страхування, а також оплату стоянки, зберігання і охорону транспорту.

Окрема вимога пред'являється до автомобілів: пробіг не перевищує 50 тис. км, реєстрація – не пізніше 2013 року. Водій, згідно тендерної документації, повинен досконало знати Київ, а також мати трирічний стаж роботи. Режим роботи водіїв – ненормований.

Кінцевий строк подання пропозицій на конкурсні торги – 10 вересня 2015 року.

Як раніше повідомляв УНІАН, «Нафтогаз України» в грудні 2014 року намагався провести тендер з оренди 45 автомобілів, включаючи 6 представницького класу, за 40 млн грн для перевезень пасажирів поза розкладом. Однак через скандал, що виник, конкурс був скасований.

НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають понад  97% газу і нафти в країні.

НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.