Фото УНИАН

Підтримати проект закону №2835 “Про внесення змін до податкового кодексу України щодо здешевлення вартості газу для населення” і таким чином виявити реальну турботу депутатів про матеріальний стан українців закликав співголова депутатської групи “Партія “Відродження” Віктор Бондар.

“Перед виборами і під час виборів всі політичні сили обіцяли людям, що будуть вирішені питання щодо зниження тарифів, щоб дати можливість кожній родині сьогодні нормально перезимувати і отримати можливість сплатити платіжки, які зараз приходять кожній родині. Ми вимагаємо поставити на голосування цей законопроект і щоб своїм голосуванням кожна фракція показала, як вона підтримує людей”, – заявив Віктор Бондар.

Партія “Відродження” одноголосно проголосує за цей законопроект, чим засвідчить свої реальні наміри щодо вирішення проблем пересічних українців, наголосив депутат.

Відео дня

“І ми покажемо, що домагалися вирішення цього питання і ми його підтримали, щоб врешті вирішилася проблема зі зниженням тарифів. Щоб реально здійснювався соціальний захист людей, а не порожні балачки, які сьогодні ми слухаємо в залі під прикриттям якихось там соціальних гарантій і так далі”, – заявив Віктор Бондар.