REUTERS

Про це заявив так званий глава Криму Сергій Аксьонов в ході засідання міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації за участю представників муніципалітетів. повідомляє ТАСС.

Читайте також"Укренерго" підрахувало збитки від ушкоджень ЛЕП у Херсонській області

За словами Аксьонова, напружена ситуація в енергетиці Криму може зберегтися до 2018 року, поки не будуть побудовані дві стаціонарні електростанції у Сімферополі і Севастополі.

Відео дня

Читайте такожНа місце Аксьонова може прийти електрик: "глава" Криму, заявив що готовий помити і поступитися своїм кріслом

"До тих пір, поки не будуть побудовані дві електростанції на території Криму, певна ситуація напруги буде зберігатися, хоча я впевнений, що постачання електроенергії з материка можуть дійсно задовольнити потреби населення", - зазначив Аксьонов.

Читайте такожВ окупованому Криму татар змушують прийти на мітинг проти "громадянської блокади" - Іслямов

Нагадаємо, окупанти у Криму закликали населення півострова "готуватися до гіршого" варіанту розвитку ситуації з електропостачанням.

Як повідомляв УНІАН, 20 листопада в результаті підривів електричних опор в ніч на 20 листопада виведені з ладу дві з чотирьох магістральних ліній електропередач, за якими здійснюється енергопостачання території Криму.