REUTERS

Встановлений окупаційною владою для Севастополя ліміт споживання електроенергії в 175 МВт дозволив включити в ніч на понеділок вуличне освітлення.

Читайте такожДжемілєв назвав головну причину часткового відновлення електропостачання Криму Україною

Про це заявив директор ГУП "Севастопольсвет" Олександр Галич, передає "ТАСС".

Відео дня

"Прийнято рішення, що поки зовнішнє освітлення буде працювати з 00:00 до 07:00", - сказав Галич.

За даними "Севастопольенерго", ліміт споживання для міста 175 МВт дозволяє відключати житлові райони тільки в години ранкового та вечірнього піків споживання.

"Працюють всі 72 АТС і все 164 станції мобільного зв'язку. Оператор "К-Телеком" сьогодні поверне всі бензогенератори МНС, видані йому для підтримки робіт станцій мобільного зв'язку", - заявив сьогодні начальник управління інформатизації і зв'язку уряду Севастополя Вадим Дворяненко на комісії з запобігання і ліквідації надзвичайної ситуації.

Додамо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що так званий глава Криму Сергій Аксьонов оголосив на півострові режим воєнного часу і зажадав примусово передати адміністрації Судака свердловини, які належать п'яти місцевим підприємствам.

Нагадаємо, 20 листопада через підрив лінії електропередачі на територію окупованої Криму була повністю припинена подача електроенергії з України. Без світла у Криму залишилися 1,9 млн осіб.