Газопостачання Балаклії припинено із-за вибухів / dsns.gov.u

ПАТ «Харківгаз» припинило газопостачання міста Балаклея та чотирьох найближчих селищ через пожежі на складі боєприпасів.

Читайте також"Укртрансгаз" переключає напрямки транспортування газу через вибух боєприпасів під Харковом

Про це на своїй сторінці у Facebook написала спеціаліст зв'язків з громадськістю «Харківгазу» Ольга Клименко

Відео дня

За її словами, в даний час без газу знаходяться будинки близько 15 тис. осіб.

Клименко також додала, що відновлення газопостачання почнеться після стабілізації ситуації в місті.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі на території військового складу Міністерства оборони, розташованого поблизу м. Балаклія Харківської області, виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Як повідомив міністр оборони Степан Полторак, за попередніми даними, жертв в результаті вибуху немає.

Читайте такожВибухи боєприпасів під Харковом: "Украерорух" закрив небо для польотів в радіусі 40 кілометрів

Через вибухи евакуйовано майже 20 тисяч. жителів прилеглих населених пунктів. Рух пасажирського транспорту залізничною станцією Балаклія призупинено і організовано за резервною схемою. Державною прикордонною службою посилений режим прикордонного контролю на східно-південному напрямку.

На місці розгорнуто штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Юлією Світличною, працює оперативна група ДСНС України, очолювана тимчасово виконуючим обов'язки голови ДСНС Олегом Мельчуцьким. Також на місце події відбув прем'єр-міністр Володимир Гройсман.