Сьогодні Печерський районний суд м. Києва продовжив розгляд кримінальної справи, порушеної проти екс-прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО за звинуваченням у перевищенні службових повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році.

Як передає кореспондент УНІАН, у залі судового засідання присутні адвокати екс-прем’єр-міністра та її захисники – чоловік Олександр ТИМОШЕНКО та донька Євгенія КАРР.

Також у залі засідань перебуває група народних депутатів.

Відео дня

Перед початком судового засідання народні депутати вручили Ю.ТИМОШЕНКО на честь учорашнього свята Маковея букет польових квітів та маку, який їй передав Патріарх Київський і всієї Руси-України ФІЛАРЕТ. У відповідь на це екс-прем’єр сказала: «Дякую всім за те, що в такий тяжкий момент ви тут».

Як повідомляв УНІАН, Печерський районний суд м. Києва 5 серпня задовольнив клопотання прокурорів про взяття Ю.ТИМОШЕНКО під варту. Екс-прем`єр з 5 серпня перебуває у Лук’янівському СІЗО.

Сьогодні Ю.ТИМОШЕНКО доставили до суду о 07.50. На Хрещатику лідера опозиції зустрічали учасники акції протесту проти політичних репресій в Україні.