Донецька шахта «Трудівська» (держпідприємство «ДВЕК») після зупинку через аварію вентилятора головного провітрювання, коли сьогодні на поверхню екстрено було виведено 105 гірників, приступила до роботи в звичайному режимі.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Профспілки працівників вугільної промисловості України з посиланням на технічного інспектора праці Укрвуглепрофспілки при Донецьком об`єднаному теркомі В’ячеслава МОЛОФІЄНКА.

За його словами, сьогодні о 13.20 на шахті «Трудівська» вже були завершені роботи з розгазування гірських виробок.

Відео дня

«Газова обстановка у виробках шахти в межах норми і відповідає вимогам техніки безпеки», - зазначив техінспектор. – Гірники другої зміни одержали наряд і спускаються в шахту для роботи».

В.МОЛОФІЄНКО нагадав, що сьогодні о 06.47 на шахті раптово зупинився вентилятор головного провітрювання, під землею в момент аварії працювали 105 шахтарів, їх оперативно вивели на поверхню. Він підкреслив, що на даний момент шахта «Трудівська» «приступила до роботи в звичайному режимі».

Точну причину раптового зупинення вентилятора головного провітрювання з`ясовує створена на підприємстві комісія, додав В.МОЛОФІЄНКО.