Міністр економічного розвитку та торгівлі України Петро Порошенко провів робочу зустріч із головою регіону Центральної та Східної Європи Deutsche Bank AG Пітером Тільзом, на якій сторони обговорили участь Deutsche Bank і німецького виробника обладнання в комплексній модернізації газотранспортної системи України.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Зокрема, П.Порошенко зазначив, що протягом 2011 року й I кварталу 2012 року спостерігається збільшення німецьких інвестицій в українську економіку, що є важливим позитивним прикладом для інших іноземних інвесторів.

Відео дня

Крім того, українська сторона запропонувала німецьким партнерам взяти активну участь у фінансуванні проектів Програми розвитку інвестиційної та інноваційної діяльності.

За підсумками зустрічі сторони намітили проекти подальшого співробітництва й зазначили, що протягом 2011 року в Україні були впроваджені масштабні німецькі інвестиційні проекти у фінансово-банківській сфері, торгівлі, автомобілебудуванні, промисловості, металургії, енергетиці, транспорті, логістиці, агропромисловому комплексі тощо.