Великий український добувач газу - державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» планує залучити у «Дочірнього банку Сбербанку Росії» кредитну лінію лімітом 465 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні про акцепт пропозиції конкурсних торгів, розміщеному на веб-порталі «Державні закупівлі».

Згідно з повідомленням, дана кредитна лінія відкривається з метою поповнення обігових коштів компанії і рефінансування кредитної заборгованості.

Відео дня

Також наголошується, що за користування кредитними коштами в гривні ставка становитиме 40% річних і комісія за відкриття і ведення позикового рахунку становитиме 0,25% - у цілому 189,746 млн грн без ПДВ; за користування кредитними коштами в доларах США - 11,5% річних і комісія за відкриття і ведення позикового рахунку становитиме 0,25% - у цілому 6,929 млн дол. без ПДВ.

Кредит залучається строком на 1 рік.

Дата акцепту - 22 жовтня. Кінцевий термін підписання договору - 21 листопада 2012 року.

Довідка УНІАН. ДАТ «Чорноморнафтогаз» входить до складу НАК «Нафтогаз України» і спеціалізується на розвідці і видобутку нафти і газу в акваторії Чорного і Азовського морів.

Наразі на шельфі Чорного і Азовського морів та в сухопутній частині Криму «Чорноморнафтогаз» розробляє 3 газоконденсатні, 6 газових і 1 нафтове родовище.

«Дочірній банк Сбербанку Росії» (м. Київ) зареєстрований у червні 2001 року, є 100% дочірнім банком АБ «Ощадний банк Російської Федерації» (м. Москва).