Найбільший приватний енергетичний холдинг України ДТЕК, що входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент», не планує дорозміщувати євробонди в 2013 році.

Про це сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання УНІАН, повідомив виконавчий директор ДТЕК Юрій Риженков.

«У нас пройшов випуск (єврооблігацій - УНІАН) досить успішний. Стосовно довипуску: ми не плануємо цього року, ми вже зробили і сам випуск, він був на 600 млн дол., після цього довипуск на 150 млн, тому на сьогодні, я думаю, що достатньо», - сказав він.

Відео дня

Як раніше повідомляв УНІАН, наприкінці березня 2013 року ДТЕК розмістив на ринку п'ятирічні євробонди на 600 млн доларів США. Купон за випущеними компанією DTEK Finance PLC облігаціями з погашенням у квітні 2018 року становив 7,875%.

Наприкінці квітня 2013 року ДТЕК провів дорозміщення п'ятирічних євробондів на 150 млн доларів США. Дохідність за цими борговими паперами встановлена ​​емітентом на рівні 7,875%.

ДТЕК - найбільша приватна вертикально інтегрована енергетична компанія України, входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент», що належить бізнесменові Рінату Ахметову.