Saras приостановила сотрудничество с

Італійська нафтопереробна компанія Saras відклала плани щодо створення спільного підприємства з ВАТ «Роснефть» з продажу нафти і нафтопродуктів через санкції Заходу, передає РІА "Новости" з посиланням на Bloomberg.

«В останні тижні співпрацю з "Роснефтью" було призупинено у зв'язку з політичними подіями», - сказав виконавчий віце-президент та керуючий Saras Даріо Скаффарди. Припинені як переговори щодо створення спільного підприємства, так і інші комерційні проекти.

Читайте такожРосія через санкції може відкласти масштабні проекти з видобутку нафти - FitchНайбільша російська нафтокомпанія «Роснефть» і італійська нафтопереробна Saras підписали угоду про створення на паритетній основі спільного підприємства для трейдингу нафти і нафтопродуктів в червні 2013 року. «Роснефти» належить 20,99% акцій італійської компанії.

Відео дня

Читайте такожУкраїна в якості санкцій проти РФ може зупинити транзит газу в ЄвропуЄвросоюз і США ввели обмежувальні заходи проти російських компаній через ситуацію в Україні. "Роснефть" потрапила під секторальні санкції, а глава компанії Ігор Сечін був включений в персональний санкційний список.

Читайте такожБаланс тижня: ізоляція Росії, податки від Яценюка і новий курс Нацбанку