Гаврилова відзвітувала про свої доходи / фото УНІАН

Голова Державної аудиторської служби України Лідія Гаврилова задекларувала банківські метали на суму 86,5 тис. грн.

Читайте такожПорошенко задекларував більше 16 мільйонів гривень доходів за рік

Відповідна інформація міститься в її декларації за 2017 рік, розміщеній на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відео дня

Окрім того, чиновниця задекларувала 875,056 тис. грн зарплати на посаді голови Держаудитслужби, 43 тис. доларів США готівкою, 65,538 тис. грн на банківських рахунках.

Її цивільний чоловік, позначений в декларації, як особа, яка спільно проживає з декларантом, але не перебуває з ним у шлюбі, володіє автомобілем Toyota Land Cruiser вартістю 2 млн 218 тис. 645 грн, двома машиномісцями вартістю 126,5 тис. грн та 149,6 тис. грн.

Також він за минулий рік отримав зарплати в ПАТ "Завод Маяк" 7,2 тис. грн, при цьому він має 3 млн грн, 8,5 тис. євро та 5 тис. дол. США готівкою.

Як повідомляв УНІАН, 2 квітня обвинувальний акт стосовно незаконного збагачення голови Держаудитслужби Гаврилової направлено до суду.

Керівнику держоргану інкримінується незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації (ч. 3 ст. 368-2, ст. 366-1 Кримінального кодексу України).

23 січня детективи НАБУ повідомили їй про підозру в незаконному збагаченні на суму майже 10 млн грн і декларуванні недостовірних даних.

Під час обшуку у посадовця знайшли золоті зливки, вона заявила, що ці зливки їй подарували родичі.