УНІАН

Державна служба фінансового моніторингу України за результатами фінансових розслідувань в першому кварталі 2018 року передала в правоохоронні органи 207 матеріалів про підозрілі фінансові операції на загальну суму 29,6 мільярда гривень.

Читайте такожНБУ оштрафував банки за відмивання грошей майже на 68 мільйонів

Як повідомила прес-служба Держфінмоніторингу, в тому числі 49 матеріалів направлено в прокуратуру, 63 – фіскальну службу, 34 – органи внутрішніх справ, 35 – Службу безпеки України, 26 - Національне антикорупційне бюро.

Відео дня

Також повідомляється, що служба продовжує активну роботу з розслідування фактів відмивання коштів від корупційних діянь екс-президента Віктора Януковича і наближених до нього осіб. У першому кварталі Держфінмоніторинг передав правоохоронцям відповідні матеріали за операціями на загальну суму 15,3 мільярда гривень.

Як повідомляв УНІАН, Державна служба фінансового моніторингу України за результатами фінансових розслідувань в 2017 році передала до правоохоронних органів 712 матеріалів про підозрілі фінансові операції на суму 59,4 мільярда гривень.