ros-spravka.ru

Це випливає з опублікованих компанією документів, повідомляють Ведомости.

Підсумки планується підбити 25 грудня 2014 р. Система повинна бути придатною для грошових переказів третім особам без відкриття банківських рахунків, приймання електронних грошей «Ростелекома» і віртуальних платіжних карт. Ще одна вимога - у неї повинна бути доступна мобільна версія у вигляді додатків для iPhone, iPad і мобільних пристроїв під управлінням Android.

Читайте такожУ Росії стартував перехід на китайську платіжну систему

Відео дня

Також відомо, що система «Ростелекома» за умовами конкурсу повинна підтримувати роботу не менше ніж 10 млн електронних гаманців.

Які товари і послуги можна буде оплачувати з її допомогою, «Ростелеком» не уточнює. Поповнювати гаманці і здійснювати платежі через систему можна буде в офісах «Ростелекома», через термінали і банкомати партнерів, з допомогою пластикових карток через інтернет-ресурси «Ростелекома» і іншими способами, заявила його речник Ірина Жаброва. Насамперед компанія розраховує на платежі своїх власних абонентів, але не тільки, додає вона.

«Ростелекому» не знадобиться отримувати додаткові ліцензії - він буде надавати фінансові послуги у співпраці із кредитними організаціями, що мають ліцензії Центробанку, повідомила представник компанії.

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що в Росії банки змусять працювати через Національну систему платіжних карт.