Ілюстрація REUTERS

Компанія TYME вважає надмірним рішення Національного банку про позбавлення її статусу міжнародної платіжної системи та не згодна зі звинуваченнями у співпраці з платіжними системами Російської Федерації.

Читайте такожСтало відомо, чому Нацбанк позбавив реєстрації платіжну систему TYME

Про це йдеться у зверненні компанії до партнерів і клієнтів, опублікованому на її сайті.

Відео дня

«Перелік партнерів-учасників, з якими працювала TYME, був вказаний на сайті НБУ», - зазначається у зверненні.

У компанії також заявили, що TYME виконає всі вимоги НБУ, у тому числі проведе взаєморозрахунки з усіма учасниками, закриє направлення грошових переказів і роботу МПС TYME 20 червня.

При цьому, як зазначається у зверненні, платіжна організація МПС TYME – компанія «ФК ЗМУ-2013» - працює в штатному режимі.

Як повідомляв УНІАН, Національний банк 15 червня повідомив про скасування реєстрації міжнародної платіжної системи TYME, платіжною організацією якої є фінансова компанія "ОМП-2013".

За інформацією регулятора, компанія співпрацювала із забороненою в Україні російською платіжною системою, що несе ризики виникнення загроз національній безпеці України.

У травні Україна застосувала санкції терміном на три роки проти електронної платіжної систему WebMoney (товариство з обмеженою відповідальністю «Вебмані.Ру»).