ДФС попередила незаконне переміщення товару на окупований Донбас / newsradio.com.ua

Співробітники Державної фіскальної служби України зі складу Об’єднаних сил запобігли спробі незаконного переміщення на окуповану територію товарів на суму близько 1,7 млн грн.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил на сторінці у Facebook, товар вилучено до прийняття рішення у суді.

Читайте також"Справжній 37-й рік": екс-бранець розповів про відродження окупантами в "ДНР" сталінізму

Відео дня

"Співробітники Державної фіскальної служби України зі складу Об’єднаних сил під час чергування на КПВВ «Станиця Луганська» виявили факт порушення громадянкою Ф. порядку переміщення товарів з району проведення операції Об’єднаних сил. Для здійснення протиправних дій дана громадянка залучила вісьмох громадян, які у пішому порядку переносили через КПВВ необхідний вантаж. Загалом жінка мала на меті перемістити на окуповану територію 48 коробок із виробами, які використовуються у харчовій промисловості на загальну суму 1,7 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

За словами прес-служби, відносно громадянки Ф. співробітники фіскальної служби склали протокол за ст. 204-3 КУпАП, через те, що обсяг переміщених товарів перевищив норми, визначені наказом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України № 39 від 27 березня 2017 року.