Ілюстрація REUTERS

Україна на даний момент створила чи не найкращі умови для ведення бізнесу за останні п'ятнадцять років.

Читайте такожВ Україні витворили Офіс розвитку малого та середнього підприємництва

Про це на зустрічі представників німецького бізнесу з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом заявив президент Українсько-німецької торгової палати Андреас Лір, передає прес-служба уряду.

Відео дня

"Ми бачимо найкращу Україну. Більшість членів нашої палати зазначають, що цей рік був одним з найкращих за останні 15 років. Це показує покращення індексу Doing Вuѕinеѕѕ. Ми бачимо багато змін і реформ – дерегуляція, децентралізація, повернення ПДВ без затримок. Ми повинні визнавати той позитив, який відбувається. І для нас важливо, щоб уряд був і надалі активним", - цитує Ліра прес-служба Кабміну.

У свою чергу, прем'єр Гройсман зазначив, що Україна поки не розкрила весь свій економічний потенціал.

"Нам потрібно продовжувати реформи і зміни. Зараз маємо хороші сигнали щодо економічного зростання. І важливо, щоб середовище для бізнесу так само була більш доброзичливою. Розумна регулювання, реформа публічних закупівель, приватизація – все це відкриває можливості для інвестицій і зростання, а отже, для збільшення робочих місць і змін в країні в цілому", - цитує прем'єра прес-служба Кабміну.

Як повідомляв УНІАН, Україна піднялася на п'ять позицій і посіла 71 місце в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business 2019.