Ілюстрація REUTERS

Державна фіскальна служба сформувала план-графік документальних планових перевірок на 2019 рік, в який включені майже 5 тисяч суб'єктів господарювання - юридичних осіб з обсягами задекларованих доходів за 2017 рік 1,14 трлн грн.

Читайте такожКабмін створив робочу групу з розділення ДФС

Як повідомляє прес-служба ДФС, основу плану-графіка становлять платники податку, які здійснюють діяльність у чотирьох галузях економіки: металургійній, фармацевтичній, у сфері торгівлі побутовими приладами та роздрібної торгівлі пальним, а також їхні контрагенти, задіяні в схемах постачання товарів, робіт та послуг.

Відео дня

Зокрема, мова йде про 132 підприємств металургійної галузі із загальним обсягом доходів 155,6 млрд грн, 45 компаній фармацевтичної галузі (обсяг доходів 76,3 млрд грн), 16 суб'єктів сфери торгівлі побутовими приладами (19,4 млрд грн), 179 підприємств торгівлі пальним (129,9 млрд грн).

Як повідомляв УНІАН, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що всі перевірки бізнесу в 2019 році проводитимуться згідно з планами контролюючих органів, які оприлюднені на сайтах відповідних структур.