Ексімбанк США відновлює співпрацю з Україною після 5 років перерви / facebook/ukr.embassy.usa/

Експортно-імпортний банк Сполучених Штатів Америки відновлює співпрацю з Україною після п'ятирічної перерви.

Читайте такожНБУ вперше оприлюднив результати стрес-тестів найбільших банків

Як повідомляється на офіційній сторінці посольства України в США в Facebook, системна робота президента Петра Порошенка та уряду України з впровадження реформ і модернізації країни отримала чергове визнання з боку американських партнерів.

Відео дня

"Сполученими Штатами переглянуті ризики ведення комерційної діяльності в Україні з урахуванням забезпечення макроекономічної стабільності в нашій державі. Це дозволило Ексімбанку США зняти обмеження на проведення операцій з державним і приватним сектором України за програмами експортного кредитування, гарантування кредитів та експортного страхування", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що це рішення дозволить збільшити обсяги українсько-американської торгівлі та є ще одним сигналом інвесторам про покращення умов ведення бізнесу в Україні.

Також повідомляється, що посольство продовжить тісну співпрацю з Ексімбанком США з метою реалізації амбітних українсько-американських проектів.

Довідка УНІАН. Експортно-імпортний банк США (EXIM) є офіційним експортно-кредитним агентством США з місією підтримки американських робочих місць шляхом сприяння експорту товарів і послуг.