Недобудований ТРЦ Respublika продали / фото rau.ua

Компанія «Солтекс Капітал» під час «голландського аукціону» купила права на недобудований столичний торговельно-розважальний центр Respublika, запропонувавши 777,13 млн грн.

Читайте такожФонд гарантування розкрив топ-5 схем виведення грошей із банків

Як сказано в повідомленні в системі "Прозорро.Продажі" на аукціоні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продавав права вимог за двома кредитами ліквідованого банку «Надра».

Відео дня

Лот складався з прав вимоги за кредитами, які були забезпечені недобудованим ТРЦ по вул. Велика Окружна, 1, 1-а, 1-в у Києві. Також у заставі банку знаходиться іпотека трьох земельних ділянок загальною площею 15,72 га разом з майновими правами за попередніми договорами оренди торгових площ в торгово-розважальному центрі.

Як повідомляв УНІАН, спочатку відкриття ТРЦ Respublika було заплановано на листопад 2014 року. Однак пізніше компанія «Мегаполісжитлобуд» перенесла терміни відкриття ТРЦ на березень 2015 року у зв'язку з нестабільною економічною та політичною ситуацією в країні.

Довідка УНІАН. ТРЦ Respublika повинен був стати найбільшим торгово-розважальним центром в Україні. Його загальна площа оцінювалася в 295 тис. кв. м, орендна – 135 тис. кв. м. Замовником проекту була компанія «Мегаполісжитлобуд», девелопером - «К. А. Н. Девелопмент», генпідрядником - «К. А. Н.Строй».