Ілюстрація REUTERS

Французька група компаній AXA, яка представлена в Україні компаніями «AXA Страхування» і «AXA Страхування Життя», завершила операцію з продажу українських компаній канадському фінансовому холдингу Fairfax Financial Holdings Limited.

Читайте такожІноземці призупинили скупку українських облігацій

Про це УНІАН повідомили в департаменті маркетингу і комунікацій компанії «AXA Страхування».

Відео дня

«Група АХА успішно завершила оформлення угоди з Fairfax Financial Holdings Limited, штаб-квартира якого розташана в Торонто, Канада», - йдеться в повідомленні.

Як уточнила УНІАН менеджер зі зв'язків із громадськістю компанії Світлана Любченко, офіційне завершення укладання угоди відбулося 14 лютого, при цьому компанії «АХА Страхування» і «АХА Страхування Життя» продовжать працювати і нести всі зобов'язання перед клієнтами без будь-яких змін у своїй роботі.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці жовтня 2018 року група АХА уклала угоду з Fairfax Financial Holdings Limited (Канада) про продаж своїх компаній в Україні.

Довідка УНІАН. Страхова компанія "АХА Страхування", яка є провідною страховою компанією України, належала АХА Group (Франція) і представлена на українському страховому ринку з 2007 року. "АХА Страхування Життя" почала працювати на українському ринку в липні 2013 року.

Група AXA - світовий лідер у страхуванні та управлінні активами, в якій працює 160 тис. співробітників по всьому світу, які обслуговують 105 мільйонів клієнтів у 62 країнах.

Міжнародна холдингова компанія Fairfax Financial Holdings Limited зі штаб-квартирою в Торонто (Канада) займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року. Інвестиційний портфель компанії становить 39,4 млрд дол., загальна сума активів - 65,1 млрд дол., загальний акціонерний капітал - 18,4 млрд дол.