Ілюстрація REUTERS

Платіжна система Visa відкриє криптовалютний підрозділ, зараз вона шукає співробітників, які будуть там працювати.

Читайте такожFacebook та Telegram випустять власну криптовалюту - ЗМІ

Вакансія менеджера, відповідального за реалізацію стратегії корпорації з розвитку в криптовалютній екосистемі, опублікована на сайті smartrecruiters.com, пишуть «Ведомости».

Відео дня

У вимогах до кандидатів вказується, що він повинен мати глибокі пізнання в галузі блокчейнів з обмеженим доступом, а також розуміння існуючих рішень для платіжних систем. Знання криптографії буде плюсом, йдеться в повідомленні.

Visa розглядає кандидатів з досвідом роботи від чотирьох до семи років, три з яких повинні бути у сфері управління фінтехпродуктами або роздрібних платежів.

Керівник Visa Crypto Team спостерігатиме за передовими технологіями, особливо за тими, які базуються на принципах відкритого коду, а також на впровадженні їх у власні рішення корпорації, уточнює компанія.

У жовтні 2018 р. генеральний директор Visa Альфред Келлі говорив, що його компанія може почати використовувати криптовалюти лише в довгостроковій перспективі. «Ринку спочатку потрібно повірити в те, що криптовалюти рухаються від статусу товарів до платіжних засобів», – пояснював він у бесіді з CNBC. До цього фінансовий директор Visa Васант Прахбу в інтерв'ю виданню Financial Times називав криптовалюти фінансовим міхуром для недосвідчених інвесторів.