investgazeta.net

За інформацією Мінфіну, нині Конрад є доцентом кафедри державної політики та економіки в Університеті Дьюка (США), де спеціалізується на сфері державних фінансів, а також є членом експертної ради Міжнародного валютного фонду і членом консультативної ради Інституту управління природними ресурсами (США).

Мінфін повідомляє, що Конрад буде консультувати Яресько у сфері податкової політики і загальних інституційних реформ. Вперше Конрад приїхав в Україну в 1992 році в ролі директора програми консультування Казначейства США в Центральній і Східній Європі, відтоді він періодично консультував український уряд.

Відео дня

Конрад має багатий досвід у сфері оподаткування, оскільки упродовж 30 років проконсультував понад 40 країн у сфері податкової політики і законодавства у галузі природних ресурсів. «Ми дуже раді, що такий досвідчений фахівець приєднається до нашої команди. Я впевнена, що його безцінний досвід і надалі допомагатиме економічному розвитку України і забезпечить підтримку важливим інституційним реформам», - прокоментувала призначення свого радника Яресько.

Читайте такожЯресько назвала прийнятні для України умови реструктуризації боргів

Як повідомляв УНІАН, Мінфін залучає відомих міжнародних експертів для розробки ефективної та сприятливим для бізнесу податкової системи в Україні. У лютому міністерство залучило колишнього заступника прем'єр-міністра і міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша радником з податкового адміністрування та реорганізації державних фінансів України.