Фото УНИАН

За перше півріччя 2015 року найбільший український банк "ПриватБанк" перерахував до бюджету України понад 1,5 мільярда гривень, що перевищує сумарні податкові відрахування всіх інших найбільших українських банків, у тому числі й державних.

Про це повідомила прес-служба банку.

Згідно з повідомленням, за підсумками першого півріччя 2015 року "ПриватБанк" увійшов до топ-10 найбільших компаній – платників податків України. За даними Державної фіскальної служби, державний "Ощадбанк" замикає десятку лідерів платників податків в банківському секторі, сплативши державі за січень-червень 72,8 мільйона гривень.

Відео дня

У повідомленні наголошується, що найбільшим платником податків України є НАК "Нафтогаз України", який заплатив до бюджету 10,833 мільярда гривень податків, на другому місці компанія "Філіп Морріс Україна" - 3,382 мільярда гривень.

Читайте такожПриватБанк визнано одним із кращих банкiв світу за провідні стратегії розвитку та платіжні інновації

Як повідомляв УНІАН, Найбільший банк України ПриватБанк" за підсумками першого півріччя 2015 року отримав 61,314 мільйона гривень чистого прибутку.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (р. Дніпропетровськ) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Основними власниками банку є Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський, яким належить по 36,9781% акцій банку.

Міжнародна банківська група "ПриватБанк" обслуговує понад 22 мільйонів корпоративних і роздрібних клієнтів в 10 країнах світу.