Фото УНИАН

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив терміни здійснення тимчасової адміністрації в "Радикал Банк" до 9 листопада 2015 року включно.

Як повідомляється на сайті фонду, на цей же період продовжуються повноваження тимчасового адміністратора банку Анни Савельєвої.

Фонд пояснює прийняте рішення необхідністю збереження активів банку, а також запобігання втраті майна, збитків банку та Фонду гарантування.

Відео дня

Читайте такожВ Україні визнали неплатоспроможними вже 55 банків

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 10 липня ввів тимчасову адміністрацію в "Радикал Банк", який входить до групи невеликих, на підставі рішення Національного банку України про визнання банку неплатоспроможним.

Міністерство внутрішніх справ України в ході обшуку в головному офісі неплатоспроможного "Радикал Банку" 15 липня вилучив усю документацію, чим заблокувало роботу тимчасової адміністрації.

Читайте такожСвітовий банк: у 2016 році в Україні залишиться 100 банків

Довідка УНІАН. "Радикал Банк" працює на ринку України з 2010 року і входить до групи невеликих фінустанов за активами.

За інформацією на сайті НБУ, ключовим власником банку є громадянин України, віце-президент концерну "Укрросметал" Олександр Шпак, якому належать 71% акцій банку через "Промислову інноваційну компанію".