REUTERS

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 23 листопада припинив виплати гарантованих сум вкладникам "Інтеграл-банку", повідомляється на сайті фонду.

"Враховуючи необхідність завершення фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 23.11.2015 будуть припинені виплати коштів вкладникам "Інтеграл-банку" через установи "Приватбанку", - йдеться в повідомленні.

Фонд зазначає, що інформація про дату початку виплат буде оголошена на офіційному сайті фонду, а також на сайті "Інтеграл-банку".

Відео дня

Читайте такожСвітовий банк: в 2016 році в Україні залишиться 100 банків

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 15 вересня ввів тимчасову адміністрацію в банк "Інтеграл-банк" на підставі визнання Національним банком України цього банку неплатоспроможним.

Читайте такожВкладникам "Інтеграл-банку" та банку "Національні інвестиції" почнуть виплати з 27 жовтня

"Інтеграл-банк" працює на ринку України з 1994 року і входить до групи невеликих фінустанов за обсягом активів. Основним власником банку є Кирило Торішній, який володіє прямо та опосередковано через інвесткомпанію "Інвестиційно-торговий союз" 48,5705% акцій банку.