Фото УНИАН

Співголова парламентської групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар закликав не спекулювати на темі дострокових парламентських виборів, оскільки це, на його думку, може розхитати політичну ситуацію в Україні.

Про це він заявив під час виступу лідерів парламентських фракцій і груп Верховної Ради України у Європейському парламенті в Брюсселі в рамках "Українського тижня".

За його словами, українське суспільство, натомість, очікує на реальні реформи і покращення інвестиційного клімату в державі.

Відео дня

"Питання реальних реформ, податковий та інвестиційний клімат, створення робочих місць – це все те, чого очікує суспільство. Інвестиційна привабливість та перезавантаження уряду до кінця року дасть можливість Україні стати потужним гравцем у європейському співтоваристві", – сказав Віктор Бондар.

Проведення "Українського тижня" в Європейському Парламенті Віктор Бондар назвав "історичною подією", оскільки у ці дні тут розглядаються важливі питання, зокрема, в якому напрямку рухатися Україні, чи буде подолана політична криза, та якими будуть подальші кроки.

Читайте також"Відродження" вимагає від уряду кадрового перезавантаження

Нагадаємо, співголова парламентської депутатської групи "Партія "Відродження" Віктор Бондар бере участь у спільній триденній конференції Європейського Парламенту в рамках "Українського тижня" в ЄП, який цьогоріч проходить в Брюсселі (Бельгія) з 29 лютого по 2 березня.