REUTERS

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева на чолі української делегації відбула до Вашингтона для участі у щорічних весняних зборах керуючих Міжнародного валютного фонду та Світового банку, повідомляється на сторінці НБУ в соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, під час візиту голова НБУ зустрінеться із заступником міністра фінансів США з міжнародних питань Натаном Шиітсом, головою банку Англії Марком Карні, головою Ріксбанку (Швеція) Стефаном Інгвесом, головою Центрального банку Австрії Евальдом Новотни, головою Центрального банку Грузії Кобою Гвенетадзе, Головою комісії з питань фінансових ринків та капіталу Латвії Петерісом Путнінсом, представниками Європейского центру з економічних та фінансових питань та представниками Citi Bank.

Українська делегація також зустрінеться з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард і виконавчим директором МВФ від нашої групи країн Мено Снелом.

Відео дня

Крім зустрічей у програмі голови НБУ виступ на конференції для інвесторів Small Talks Symposium, яку організовує Bank of America Merrill Lynch.

Читайте такожНАБУ не знайшло зловживань Гонтаревої під час виведення коштів із "Дельта Банку"

Довідка УНІАН. Щорічно тисячі чиновників, глав центральних банків, журналістів, представників громадських організацій, учасників академічних кіл і приватного сектора по всьому світу збираються у Вашингтоні для так званих Spring Meeting, які організовують Міжнародний валютний фонд і Світовий банк. В цьому році весняні зустрічі проходять у Вашингтоні 12-17 квітня.

У програмі заходу семінари, конференції та брифінги, на яких будуть обговорюватися проблеми глобальної економіки, міжнародного розвитку і фінансових ринків.