Роман Насиров, ГФС, Фискальная служба / Фото УНИАН

Міністр фінансів Олександр Данилюк поки не розглядає питання про звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це Данилюк повідомив у ефірі "24 каналу".

Він зазначив, що протягом 10 днів озвучить параметри, які має виконувати глава ДФС. Якщо ці параметри не будуть виконуватися, міністр буде ставити питання про відповідність Насірова посади.

Відео дня

Читайте такожГройсман готує податкову реформу, а після хоче ввести мораторій на зміни на 3-5 років

"Ключове, що я буду вимагати від Насирова, це міняти ДФС. У мене є чіткий план, як його реформувати. Я найближчим часом направлю чіткий план дій, які я очікую від Романа Насирова. Вони будуть стосуватися реформування ДФС, виконання ключових показників, що є нормальною практикою в усіх країнах. Я хочу поставити чіткі параметри, і я розраховую, що він як керівник буде це виконувати і реформувати ДФС. Якщо цього не буде зроблено, у мене будуть всі підстави для того, щоб поставити питання про його відповідність посаді", - сказав Данилюк.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство фінансів України називає реформу Державної фіскальної служби, яка об'єднує податкову і митну служби, своїм пріоритетом і обіцяє вже найближчими місяцями оприлюднити результати низки антикорупційних кроків, зроблених в рамках боротьби з корупцією в органах влади.