REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, відкриваючи українсько-канадський бізнес-форум в Торонто.

Читайте такожМеморандум з МВФ практично узгоджено, позитивних новин чекаємо в липні - Мінфін

«Україна сьогодні має найбільш очевидний інвестиційній потенціал за останні роки - через зростання економіки та втілення реформ», - сказав Кубів

Відео дня

Він також повідомив, що за підсумками першого кварталу зростання промислового виробництва склало 3,7%, що характеризує пожвавлення економічних процесів у державі. Разом з тим Кубів закликав канадських бізнесменів вкладати в України та пожвавлювати взаємну торгівлю.

«Товарообіг між Україною та Канадою в 2015 році становив 362 млн дол. І я хочу запевнити, що для уряду Канада - важливий и пріоритетний партнер», - сказав Кубів.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Торонто (Канада) розпочинає роботу українсько-канадський діловий саміт. Він відбувається напередодні підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою. Традиційно бізнес-форум складається з кількох панельних дискусій, на яких українські міністри представляють бізнесу останні досягнення в реформі галузей.