Роман Насиров, ГФС, Фискальная служба / Фото УНИАН

Державна фіскальна служба буде проводити службові розслідування стосовно керівників співробітників служби, притягнутих до відповідальності за корупцію, повідомила прес-служба відомства.

"Однією з новацій є запровадження обов'язкової процедури проведення внутрішніх розслідувань не тільки тим особам, які притягнуті до кримінальної відповідальності або знаходяться під слідством, але і за їх керівникам і всього службового оточення", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожМісія МВФ оцінить реформу Фіскальної служби – Насіров

Відео дня

ДФС зазначає, що антикорупційна програма відомства на 2015 - 2017 року передбачає залучення всього складу фіскальної служби до боротьби з корупцією

"Тобто кожен керівник структурного підрозділу має проводити антикорупційну роботу серед своїх працівників, аналізувати ризики і розробляти заходи щодо їх усунення", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 2015 року правоохоронними органами за матеріалами підрозділів внутрішньої безпеки ДФС розпочато 85 кримінальних проваджень, що у 2,4 рази більше, ніж 2014 року, і становить 86% від усіх зареєстрованих злочинів корупційної спрямованості в органах ДФС.