REUTERS

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 16 серпня розпочав виплати гарантованого відшкодування вкладникам ліквідованого "Класикбанку".

Як повідомляється на сайті фонду, для одержання своїх коштів вкладники можуть звертатися в установи "Правекс-Банку" до 27 вересня включно.

Фонд нагадав, що виплати проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тисяч гривень.

Відео дня

Читайте такожНБУ визнав неплатоспроможним "Класикбанк" Думчева

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування вкладів фізосіб 12 серпня на підставі рішення Національного банку України про відкликання банківської ліцензії почав ліквідацію "Класикбанку", яка триватиме до 11 серпня 2018 року включно. З 14 червня в банку працювала тимчасова адміністрація.

"Класикбанк" працював на ринку України з 1994 року і входив до групи невеликих фінустанов за обсягом активів. Банк належав Сергію Думчеву - кандидата в мери Києва до 2015 року, який прославився скандальної піар-кампанією. Думчев також очолював наглядову раду банку "Преміум" з 2010 по 2015 рік.