Глава мінфіну також задекларував антикварний виріб / фото: УНІАН

Згідно із документом, Данилюк володіє земельною ділянкою площею 984 кв. м, а також будинком на 290 кв. м в селі Вишеньки під Києвом. Однак, майно перебуває у спільній власності чиновника і його дружини. Автомобіль у подружжя BMWХ5 (2008 року випуску).

Що ж стосується фінансових дивідендів, то Данилюк задекларував понад 177 тис. грн зарплати, та  понад 374 тис. грн дивідендів компанії CEE Investment and Advisory LLP.

Читайте такожЧверть квартири, дачний будинок та годинник Rolex – Матіос заповнив е-декларацію

Відео дня

Крім того, Данилюк має рахунки у британському National Westminster Bank Plc, де зберігає 15,66 тис. фунтів, в українському "Укрсоцбанку" – 1,243 тис. доларів і 3,226 грн. На рахунку в "Приватбанку" у сім'ї є 1067 грн.

Данилюк також задекларував 155 тис. доларів і 21 тис. фунтів готівки, в той же час 53 тис. доларів позичено третім особам.

Що стосується витрат, то міністр вказав вартість навчання в Україні в розмірі 262,88 тис. грн і у Великій Британії – 198,374 тис. грн.

Окрім цього глава мінфіну задекларував антикварний виріб. При цьому, син міністра володіє Афонською іконою святого Миколи 20 ст.

Нагадаємо, у Національному агентстві із запобігання корупції повідомили про Ddos-атаку на мережеве обладнання відомства, яка сталася сьогодні вночі. Про це повідомила глава НАЗК Наталія Корчак. Вона підкреслила, що Ddos-атака спричиняє збої у онлайн підтримці декларантів.

«Нажаль, листування з декларантами, технічна допомога, а також гарячі лінії заблоковані», - написала Корчак. Пізніше очільниця НАЗК повідомила, що НАЗК вдалося відновити роботу інтернет-каналу системи е-декларування. «Технічна підтримка та гаряча лінія для декларантів теж відновлюють свою роботу», - підкреслила Корчак.