Фото УНІАН

Стара команда менеджменту найбільшого в Україні банку «ПриватБанк», націоналізованого за рішенням уряду, підтримає новопризначеного голову правління, екс-міністра фінансів Олександра Шлапака.

Читайте такожКартки і банкомати працюють: Держава гарантує безперебійне функціонування "ПриватБанку" - Кубів

Про це в ході прес-конференції в Дніпрі сказав чинний голова правління банку Олександр Дубілет.

Відео дня

«Я запевнив уряд, що ми зробимо процес передачі управління найбільш безболісним... Ви знаєте, що призначили головою правління пана Шлапака (Олександра Шлапака - УНІАН). Це досвідчений менеджер. З ним працюватимуть, його підтримуватимуть. А ми зі свого боку зробимо все, щоб він швидко і ефективно почав роботу», - сказав Дубілет.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні в неділю, 18 грудня, прийняв рішення передати в 100% державну власність найбільший в Україні банк «ПриватБанк». Рішення прийнято на підставі результатів засідання Ради національної безпеки і оборони за пропозицією Національного банку України. Разом з тим, як наголошував міністр фінансів Олександр Данилюк, «ПриватБанк» продовжить свою роботу в звичайному режимі, а команда нового менеджменту буде сформована в найближчі дні.