Ахметов очолив рейтинг найбагатших українців за версією

Очільником рейтингу 100 найбагатших українців за підсумками 2016 року за версією журналу "Фокус" став власник групи СКМ Рінат Ахметов. Його статки оцінюються у $2,2 млрд.

На другому місці опинився Ігор Коломойський з $1,2 млрд, за ним йде Геннадій Боголюбов, статки якого теж оцінили в $1,2 млрд. Четверте місце посів Віктор Пінчук з $1,1 млрд.

На п'яте місце піднявся власник "Кернел Груп" Андрій Веревський з $871 млн, зайнявши місце власника "Миронівського хлібопродукту" Юрія Косюка, який таким чином, опустився на шосте місце. Статки Косюка оцінили в $738 млн.

Відео дня

Читайте такожАхметов випав з рейтингу найбагатших людей планети

Опустився із шостого місця на сьоме власник DCH Group Олександр Ярославський з $734 млн. Восьме місце посів власник Ferrexpo Костянтин Жеваго, статки якого оцінюються в $635 млн. Зберіг за собою дев'яте місце Дмитро Фірташ, власник Group DF, з $623 млн.

А от президент України, власник Roshen Петро Порошенко втратив дві позиції у порівнянні з минулорічним рейтингом. Глава держави посів 10 місце з $589 млн.

Як повідомляв УНІАН, до рейтингу найбагатших доларових мільярдерів світу за версією впливового американського журналу Forbes потрапили шестеро українців.