фото wwportal.com

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з сьогоднішнього дня, 23 жовтня, змінив ліквідатора у банках "Фінростбанк", "Інвестбанк" і банк "Порто-Франко".

Читайте такожФонд гарантування продовжив ліквідацію двох банків із зони АТО

Як повідомляється на сайті Фонду, новим ліквідатором банків став Олег Андронов замість Ігоря Красюка, який раніше мав ці повноваження у зазначених банках.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Фонд гарантування почав ліквідацію "Фінростбанку" з 16 жовтня 2014 року на підставі рішення Національного банку про відкликання ліцензії. "Фінростбанк" працював на ринку України з 1993 року, його основним акціонером був Олександр Бондарєв з часткою 50% капіталу банку.

Національний банк визнав "Інвестбанк" неплатоспроможним 16 грудня 2016 року за невиконання вимог щодо докапіталізації. "Інвестбанк" працював на ринку України з 1992 року. Його ключовими власниками були громадяни України Олексій Котковський, Олександр і Тамара Незвінскі, а також компанія "Баб-Інвест".

Банк "Порто-Франко" (м. Одеса) знаходиться в процесі ліквідації з лютого 2015 року. Банк працював на ринку України з 1991 року. Його основним власником був бізнесмен Мирослав Школенко, який володів 83,4314% акцій банку.