фото УНІАН

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб сьогодні, 1 грудня, розпочав виплати гарантованого відшкодування вкладникам неплатоспроможного банку "Богуслав".

Читайте такожУ Фонді гарантування назвали умову повернення грошей великим вкладникам "Дельта Банку"

Як повідомляється на сайті Фонду, виплати проводяться по першій частині загального реєстру вкладників, у яку не увійшли суми за картковими рахунками в зв'язку з неотриманням у повному обсязі інформації про проведені по них операціях платіжною системою (внутрішньодержавної і міжнародної).

Відео дня

За інформацією Фонду, для отримання відшкодування вкладники банку можуть звертатися у відділення будь-якого з банків-агентів Фонду, включаючи "ПриватБанк", "Ідея банк", "Ощадбанк", "Правекс-банк", "Альфа-Банк", "Кредобанк", "Укргазбанк", "ПУМБ", "ТАСкомбанк", "Південний".

Фонд нагадав, що виплати проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тисяч гривень.

Як повідомляв УНІАН, Національний банк 6 листопада визнав неплатоспроможним банк "Богуслав" за невиконання вимог щодо докапіталізації.

За інформацією НБУ, власниками істотної участі фінустанови були Володимир Романенко Наталія Вакуленко.