Народний депутат від "Народної самооборони" Тарас СТЕЦЬКІВ вважає, що якщо Державна виконавча служба за підтримки міліції наважиться демонтувати наметове містечко підприємців на Майдані Незалежності, то це приведе до ескалації напруги і протистояння.

Про це йдеться в переданому УНІАН коментарі Т. СТЕЦЬКІВА щодо рішення суду про заборону проведення масових акцій на Майдані 22-26 листопада.

"Це приведе тільки до ескалації протистояння підприємців і влади", - вважає депутат.

Відео дня

"Якщо це їм вдасться, а це може статися за підтримки міліції, то це приведе тільки до того, що майбутні акції будуть масштабнішими, агресивнішими і серйознішими", - додав Т. СТЕЦЬКІВ.

Як повідомляв УНІАН, учора, 22 листопада, уранці на Майдані Незалежности в Києві підприємці почали акцію протесту проти набуття чинності Податкового кодексу, прийнятого Верховною Радою минулого тижня. Активісти вимагають, щоб Президент застосував вето до цього закону.

Того ж дня Окружний адміністративний суд Києва за позовом КМДА заборонив проведення масових заходів 22-26 листопада в центрі Києва. Як пояснили в мерії, таке рішення прийняте "у зв'язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 року.".

Проте, підприємці заявили, що не мають наміру виконувати рішення суду і залишати Майдан Незалежності.