До численних систем моментальної оплати, які доступні для зручності абонентів ВОЛІ, додалася система EasyPay компанії EasySoft. Про це повідомила УНІАН керівник відділу зі зв`язків із громадськістю компанії ВОЛЯ Аліна СІГДА.

Оплата відбувається у режимі реального часу, без комісії. Даний сервіс вже доступний для абонентів ВОЛІ у містах: Київ, Харків, Хмельницький, Рівне, Львів, Донецьк, Кіровоград, Чернівці, Краматорськ, Запоріжжя, Вінниця і Кривий Ріг.

Для того, щоб сплатити за послуги за допомогою EasyPay, необхідно зайти на сайт платіжної системи easypay.ua, вибрати послугу і провайдера, і, слідуючи підказкам, пройти процедуру оплати.

Відео дня

Як зазначила директор з обслуговування абонентів ВОЛІ Олена ІКОННІКОВА, компанія постійно розширює перелік систем для миттєвої оплати своїх послуг у рамках поступової відмови від паперових рахунків і переходу до використання електронних способів оплати.

Крім того, за її словами, компанія «прагне створити максимум зручностей» для своїх абонентів, а «зручність і простота оплати – важлива складова послуг». Перевага інтернет-систем платежів полягає у тому, що вони здійснюються у режимі реального часу і потребують не більше хвилини. При цьому, як повідомила О.ІКОННІКОВА, оплату можна здійснювати, перебуваючи у будь-якій точці світу, у будь-який час доби.

На даний час користувачі послуг ВОЛІ мають можливість оплачувати послуги без комісії на Порталі абонента компанії. Окрім цього, компанія пропонує широкий вибір електронних платіжних систем, зокрема: «Єдиний гаманець» (оплата без комісії), Portmone, «Приват 24» (без комісії), WebMoney, Money.ua, «ПлатиМО» тощо. Жителі Києва також можуть також поповнити свій особовий рахунок через мережу кіосків «Преса», розташованих в усіх районах міста, і магазини «Евросеть» (без комісії).

Список можливостей миттєвої оплати послуг ВОЛІ вже включає платіжні термінали Ibox, CityPay, EasySoft, а також платіжні термінали АБ «Укргазбанк» і «Райффайзен банк Аваль».

Довідка УНІАН. ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером і надає комплексну мультисервісну послугу, що включає інформацію і розваги, – доступ до телепрограм і відео-за-запитом; комунікації – високошвидкісний доступ до Інтернету, комп`ютерний і голосовий зв`язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.